PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Whats Running 2.2

SoNKaTiP
17-04-2008, 12:40
Whats Running 2.2
Boyut : 1.1 Mb
Kullanım izni :
Dil : Ingilizce
Platform : Windows 2000/2003/XP

TANITIM
Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir
Whats Running, size Windowsun derinliklerine inme imkani sunuyor. Bu program sayesinde arkaplanda çalisan gizli hiçbir sey kalmayacak. Üstelik ücretsiz.

Programin genel özellikleri

-Processes
Arkaplanda çalisan tüm islemleri görebilirsiniz ve islemler hakkinda ihtiyaciniz olan tüm ayrintilara ulasabilirsiniz. Örnegin çalisan bir islemin sistem kaynaklarinin ne kadarini kullandigini, bellek(RAM) kullanimini, islemci kullanimini ve yolunu görebilirsiniz. Ayrica yüklenmis dll parçalarinin hakkinda genis bilgi alabilirsiniz. Baska islemlerle beraber çalisan diger islemleri görebilir ve her islemin IP baglantisini görebilirsiniz.

-IP-Connections
Bu fonksiyon sayesinde sistemdeki tüm IP baglantilarini görebilirsiniz. Her programin hangi uzak baglantilara sahip oldugunu ve hangi uygulamalarin baglanti için dinledigini görebilirsiniz.

-Services
Çalisan ve durmus tüm servisleri görebilirsiniz. Servislerin islemleri hakkinda kolayca detayli bilgi alabilirsiniz.

-Modules
Sisteminizde çalismakta olan .dll ve .exe dosyalari hakkinda detayli bilgi alabilirsiniz. Her yüklenen modülün çalistirdigi islemleri görebilirsiniz. Ayrica modülün çalistigi konum hakkinda ayrintili bilgi alabilir ve konumu açabilirsiniz.

-Drivers
Sisteminizin tüm sürücülerini görebilirsiniz. Çalisan mevcut sürücülerin versiyonlarini görebilirsiniz.

-Startup
Otomatik baslayan tüm programlarini yönetebilirsiniz. Bu programlari engelleyin, düzenleyin, silin ve isterseniz yeni programlar ekleyin.

-System information
Bilgisayarinizin yüklenmis bellek(RAM), islemci, kayitli kullanici, isletim sistemi ve isletim sistemi versiyonu gibi önemli bilgilerini gösterir.

Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir

Programı indirmek için lütfen buraya tıklayınız. (Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir)