SoNKaTiP
17-04-2008, 17:41
YaBB Forum 2 RC 1
Boyut : 1.06 Mb
Kullanım izni : 30 Gün
Dil : Ingilizce
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM
Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir
Sorunsuz ve güzel arabirimi sayesinde birçok forum programina rakip olabilecek düzeyde bir yazilim YaBB Forum.
YaBB Forumun bu yeni versiyonuyla birlikte : -Dosya ekleme
-Anket
-Daha fazla kullanici gruplari ekleme
-Daha fazla gülümseme eklemek
-Gelistirilmis anlik mesajlasma
-Daha fazla pano ve kategori seçenekleri
-Güvenlik Merkezi
ve daha birçok özellik bulunmakta.
NOT - 1 : Isletim sistemi olarak yukarida belirtilen Windows(tümü) disinda Mac,Unix ve Linux isletim sistemlerinde de çalismaktadir.
NOT - 2 : Bu scripti kurabilmeniz için hostunuzun CGI-PERL desteklemesi gerekmektedir.
NOT - 3 : Programin indirilmesini tamamlamak için karsiniza gelen ekrandan gerekli sunucuyu seçmeniz gerekmektedir.
Programı indirmek için lütfen buraya tıklayınız. (Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir)
Boyut : 1.06 Mb
Kullanım izni : 30 Gün
Dil : Ingilizce
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM
Sorunsuz ve güzel arabirimi sayesinde birçok forum programina rakip olabilecek düzeyde bir yazilim YaBB Forum.
YaBB Forumun bu yeni versiyonuyla birlikte : -Dosya ekleme
-Anket
-Daha fazla kullanici gruplari ekleme
-Daha fazla gülümseme eklemek
-Gelistirilmis anlik mesajlasma
-Daha fazla pano ve kategori seçenekleri
-Güvenlik Merkezi
ve daha birçok özellik bulunmakta.
NOT - 1 : Isletim sistemi olarak yukarida belirtilen Windows(tümü) disinda Mac,Unix ve Linux isletim sistemlerinde de çalismaktadir.
NOT - 2 : Bu scripti kurabilmeniz için hostunuzun CGI-PERL desteklemesi gerekmektedir.
NOT - 3 : Programin indirilmesini tamamlamak için karsiniza gelen ekrandan gerekli sunucuyu seçmeniz gerekmektedir.
Programı indirmek için lütfen buraya tıklayınız. (Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir)