SoNKaTiP
17-04-2008, 17:41
MacQibla 3.0.4
Boyut : 1.34 Mb
Kullanım izni :
Dil : Ingilizce
Platform : Mac OS X
TANITIM
Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir
MacQibla, islami bir takvimdir. Hicri ve miladi takvimi desteklemektedir. Her sehir için özel açilir pencere menüleri bulunmaktadir.
Programin Özellikleri:
-Dünyadaki herhangi bir sehire göre Mekkenin konumunu görebilirsiniz.
-Herhangi bir tarih ve yere göre kesin namaz vaktini ögrenebilirsiniz.
-Diger namaz vaktine kalan süreyi görebilirsiniz.
-Yaz saati uygulamasi destegi vardir.
-MP3 destegi sayesinde, namaz vakitlerinde ezan okur. (Sabah ezanini, ayri olarak seçebilirsiniz.)
-Hicri ve miladi takvimler arasinda çeviri yapabilirsiniz.
-10000 sehrin veritabani bulunmaktadir.
-Aylik ezan vakitleri tablosunu görebilirsiniz.
-Yeniden tasarlanmis, mükemmel arayüze sahiptir.
Bu kisitlamali versiyonda, namaz vakitlerinde ezan okunmayip, sadece açilir pencere ile namaz vakti uyarisi yapilmaktadir. Eger kisitlamayi kaldirmak isterseniz programi satin almalisiniz. Programin tekil kullanici fiyati; 19.95$, site lisans fiyati; 199$dir.
Programda ses dosyasi bulunmamaktadir. Eger ezan-i serifi indirmek isterseniz, buraya tiklayiniz. (Telif hakki yoktur.)
Sistem Gereksinimleri:
Mac OS X 10.1 veya yukarisi isletim sistemine sahip bir Macintosh bilgisayara ihtiyaciniz olacak.
Programı indirmek için lütfen buraya tıklayınız. (Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir)
Boyut : 1.34 Mb
Kullanım izni :
Dil : Ingilizce
Platform : Mac OS X
TANITIM
MacQibla, islami bir takvimdir. Hicri ve miladi takvimi desteklemektedir. Her sehir için özel açilir pencere menüleri bulunmaktadir.
Programin Özellikleri:
-Dünyadaki herhangi bir sehire göre Mekkenin konumunu görebilirsiniz.
-Herhangi bir tarih ve yere göre kesin namaz vaktini ögrenebilirsiniz.
-Diger namaz vaktine kalan süreyi görebilirsiniz.
-Yaz saati uygulamasi destegi vardir.
-MP3 destegi sayesinde, namaz vakitlerinde ezan okur. (Sabah ezanini, ayri olarak seçebilirsiniz.)
-Hicri ve miladi takvimler arasinda çeviri yapabilirsiniz.
-10000 sehrin veritabani bulunmaktadir.
-Aylik ezan vakitleri tablosunu görebilirsiniz.
-Yeniden tasarlanmis, mükemmel arayüze sahiptir.
Bu kisitlamali versiyonda, namaz vakitlerinde ezan okunmayip, sadece açilir pencere ile namaz vakti uyarisi yapilmaktadir. Eger kisitlamayi kaldirmak isterseniz programi satin almalisiniz. Programin tekil kullanici fiyati; 19.95$, site lisans fiyati; 199$dir.
Programda ses dosyasi bulunmamaktadir. Eger ezan-i serifi indirmek isterseniz, buraya tiklayiniz. (Telif hakki yoktur.)
Sistem Gereksinimleri:
Mac OS X 10.1 veya yukarisi isletim sistemine sahip bir Macintosh bilgisayara ihtiyaciniz olacak.
Programı indirmek için lütfen buraya tıklayınız. (Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir)