SoNKaTiP
17-04-2008, 17:53
My Personal Favorites 4.0
Boyut : 1.02 Mb
Kullanım izni : 15 gün
Dil : Ingilizce
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM
Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir
Bu yazilimla kullanici adlarinizi, sifrelerinizi, sik kullandiklarinizi ve web sitelerinizi güvenle saklayabilirsiniz.
Özellikleri:
-Özel is alanlari olusturabilirsiniz.
-Sifrelerinizi ve kullanici adlarinizi kaydedebilirsiniz.
-Mevcut listenizden alim yapabilirsiniz. (Internet Explorer Sik Kullanilanlar bölümünü hizlica bu yazilima aktarabilirsiniz)
-Çoklu listeler olusturabilirsiniz.
Yazilim, Windows 98 SE, 2000, Me ya da XP isletim sistemine sahip, 133 Mhz islemcili, 50 MB sabit diskli, 32 MB Bellege sahip, CD-ROM sürücüsü olan bilgisayarlarda çalisir.
Ürünün tam sürüm fiyati 29.95 dolar.
Programı indirmek için lütfen buraya tıklayınız. (Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir)
Boyut : 1.02 Mb
Kullanım izni : 15 gün
Dil : Ingilizce
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM
Bu yazilimla kullanici adlarinizi, sifrelerinizi, sik kullandiklarinizi ve web sitelerinizi güvenle saklayabilirsiniz.
Özellikleri:
-Özel is alanlari olusturabilirsiniz.
-Sifrelerinizi ve kullanici adlarinizi kaydedebilirsiniz.
-Mevcut listenizden alim yapabilirsiniz. (Internet Explorer Sik Kullanilanlar bölümünü hizlica bu yazilima aktarabilirsiniz)
-Çoklu listeler olusturabilirsiniz.
Yazilim, Windows 98 SE, 2000, Me ya da XP isletim sistemine sahip, 133 Mhz islemcili, 50 MB sabit diskli, 32 MB Bellege sahip, CD-ROM sürücüsü olan bilgisayarlarda çalisir.
Ürünün tam sürüm fiyati 29.95 dolar.
Programı indirmek için lütfen buraya tıklayınız. (Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir)