PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : YeniYoLKasam 2.0.1.1

SoNKaTiP
18-04-2008, 13:13
YeniYoLKasam 2.0.1.1
Boyut : 23 Mb
Kullanım izni : 30 gün
Dil : Türkçe
Platform : Windows (Tümü)

TANITIM
Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir
Üreticiden :
YeniYoLKasami çok amaçli ve islevli bir kasa programi olarak nitelendirebiliriz. Gerçek islevi günlük kasa takibi olan YeniYoLKasam genisletilmis kullanim olanaklari ile size sadece bir kasa yazilimi olmaktan ötesini sunuyor.

Programin Özellikleri :

Yardimci :
YeniYolKasamin en büyük özelliklerinden biri size tüm islevlerinizde destek olacak bir yardimci sunmasi. Yardimciya istediginiz anda hangi konuda yardim almak istiyorsaniz soru sorabilirsiniz.

Kasa Listesi :
Ana ekran üzerinde sol tarafta bulunan bu liste sayesinde giris yaptiginiz belgelerin aninda hesaplariniza kaydedildigini toplamlar üzerinden takip edebileceksiniz.

Gelir - Gider Kartlari Listesi :
Bu listeye kendi takip etmek istediginiz gelir ve gider kalemlerini yerlestirebilir, bu gider - gelir kartlarini içeren bir belge girdiginizde ise bunlarin hemen etkilendigini görebilirsiniz.

Gelir - Gider Takip Sistemi Yöneticisi :
Ödemelerinizi hatirlatan bir sekreter, harcamalarinizi otomatik taksitlendiren ve ödeme günlerinde hatirlatan finansör, subelerinizin de kayitlarini tutabileceginiz ve istediginizde raporlayabileceginiz isletme sistem yöneticisi bulunmaktadir.

Kasa Hareketlerini Takip Edebilme :
Gelir ve gider islemlerinizi düzenleyin ve raporlayin, hatirlatici ile ileri vadeli ödemelerinizi zamaninda ve tek bir tus ile ödeyin.

Grafik Ekran :
Gelir ve giderlerinizi yine belge giris aninda ya da bir belgenin silinmesi, degistirilmesi aninda grafiksel olarak izleyebilir, degerlendirmelerinizi görsel analizlerle pekistirebilirsiniz.

Araçlar :
Size en kolay kullanim tasarlandi.

Otomatik Güncelleme :
En güncel sistemi denetleyin. Internet sitesi üzerinden devamli degisiklikleri takip edin ve son güncellemeleri bilgisayariniza indirin. Ana ekran üzerinde internet baglantilari islerinizi engellemeden kontrol eder ve ahomaga baglanarak güncellestirmeleri kontrol eder, yeni kurlari toplar ve size gösterir. Iste bu kadar kolay.

Egitim :
Site üzerinden kendi kendini ögren bölümlerine girin ve egitim videolarini ücretsiz indirin, personelinize izletin ve kendi egitimlerinizi kendiniz verin.

Veri Aktarimlari :
Yeni düzenledigimiz raporlar ile pdf (adobe), Word ve Excel biçiminde import (dis veri) alabilirsiniz.
Bunun için istediginiz raporu alin. Rapor üzerindeki menüler yardimi ile çevirmek istediginiz dosya türünü seçin.

Not : Programin çalisabilmesi için sisteminizde .NET Framework (Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir Framework)un kurulu olmasi gerekmektedir.

Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir

Programı indirmek için lütfen buraya tıklayınız. (Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir)