PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yaşadığınız/duyduğunuz en komik espiriler/olaylar

sonkatip
19-04-2008, 01:20
Bu bizim arkadaş bir zaman kuş almış bir yerden.Poşete koymuş deli.Tam eve gidecek,yolda babasını görmüş.O da eve gidiyormuş."Baba sen bunu al götür eve" demiş.Babası da eve gelince annesine pazardan getirdiği poşetleri vermiş,yanında da bizim arkadaşınkini.Ne bilsin annesi hepsini buzdolabına koymuş.Neyse bizim deli arkadaş eve gelmiş,babasına poşeti sorunca "buzdolabında" demiş babası.Hemen kuşu poşetten çıkarmış ama hayvan kaskatı kesilmiş.Babası benzin damlatmış ağzına biraz.Kuş 2 dakika sonra havalanmış ama pencereye varmadan küt diye yere yapışmış.

Babası: "Benzini bitti"

Bir Cumartesi sabahı saat 10:00'da kalktım , kahvaltılık birşeyler almak için arkadaşın bakkala doğru yol aldım . Gittim bakkala benim yaşlarımda bir kız ekmek alacağını söyledi . Arkadaşımın abisi de bir torbaya 3 tane koydu . Daha sonra kız ekmekleri ben seçeceğim dedi ve Hasan Abi'den beni koparan müthiş laf : ''İyi seç bakalım ... Bedava çıkar belki''.

bi gün arkadaşla cadde de yürüyoz. karşımızdan köpeğiyle bi kız geliyo. arkadaş hemen aaa maymuna bak dedi. kız döndü salak bu maymun deil köpek dedi. ve arkadaş aaaa maymuna bak konuşuyo dedi tabi biz koptuk orda...

Bir gün de öğrenci kredilerini alır almaz gittiğimiz kebapçıda çorbalarımızı içtikten sonra gelen garsonun yavşakça sırıtıp 'arkadan ne alırsınız' diye sorması üzerine karadenizli hazırcevap bir arkadaşın 'önce önümüzdekileri kaldır sonra döner verirsin' demesiyle mosmor olan yüzünü hatırlayıp gülmekteyim

bigun internette çinlinin birisiyle konusuyoruz. ben turkiyeden oldugumu soyledim ama adam turkiyenin neresi oldugunu bilmedigini soyledi. anlatmaya calıstım ama adam turkiyeyi bilmedigi konusunda ısrar etti.. neyse aksam oldu , babamla aramızda ki diyalog ;

-baba sabah birisiyle chatta konusuyoruz
-ee
-adam çinli .. turkiyeyi bilmiyomus..
-sorsaydın bi çin seddini ebesinin hayrına mı dikmisler oraya

Alıntıdır