SoNKaTiP
19-04-2008, 19:13
MAMP 1.2.1
Boyut : 68.9 Mb
Kullanım izni :
Dil : Ingilizce
Platform : Mac Tiger/OS X
TANITIM
Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir
MAMP , Macintosh bilgisayarinizda Apache, Mysql ve PHP çalistirmaniza olanak taniyan açik kaynak kodlu bir programdir. Tek bir tusla Apache, PHP ve MySQLi durdurup açabilirsiniz.
MAC OS X isletim sisteminizi bir PHP sunucusu gibi çalistiran programin içerisinde:
-Apache: 2.0.55
-MySQL: 5.0.19
-PHP: 4.4.2 & 5.1.2
-eAccelerator: 0.9.5 beta
-Zend Optimizer: 2.6.0
-phpMyAdmin 2.7.0-pl2
-SQLite: 2.8.16
-SQLiteManager: 1.1.3
-Freetype: 2.1.9
-t1lib: 5.1.0
-curl: 7.14.0
-jpeg: 6b
-libpng: 1.2.5
-gd: 2.0.28
bulunmaktadir. Açik kaynak kodlu olmasindan dolayi sürekli güncel bir sisteme sahip olabilirsiniz.
ÖNEMLI UYARI: Programi indir tusuna bastiktan sonra açilacak sayfadan gerekli sunucuyu seçip indirme islemine baslayabilirsiniz.
Programı indirmek için lütfen buraya tıklayınız. (Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir)
Boyut : 68.9 Mb
Kullanım izni :
Dil : Ingilizce
Platform : Mac Tiger/OS X
TANITIM
MAMP , Macintosh bilgisayarinizda Apache, Mysql ve PHP çalistirmaniza olanak taniyan açik kaynak kodlu bir programdir. Tek bir tusla Apache, PHP ve MySQLi durdurup açabilirsiniz.
MAC OS X isletim sisteminizi bir PHP sunucusu gibi çalistiran programin içerisinde:
-Apache: 2.0.55
-MySQL: 5.0.19
-PHP: 4.4.2 & 5.1.2
-eAccelerator: 0.9.5 beta
-Zend Optimizer: 2.6.0
-phpMyAdmin 2.7.0-pl2
-SQLite: 2.8.16
-SQLiteManager: 1.1.3
-Freetype: 2.1.9
-t1lib: 5.1.0
-curl: 7.14.0
-jpeg: 6b
-libpng: 1.2.5
-gd: 2.0.28
bulunmaktadir. Açik kaynak kodlu olmasindan dolayi sürekli güncel bir sisteme sahip olabilirsiniz.
ÖNEMLI UYARI: Programi indir tusuna bastiktan sonra açilacak sayfadan gerekli sunucuyu seçip indirme islemine baslayabilirsiniz.
Programı indirmek için lütfen buraya tıklayınız. (Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir)