PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2006 Stok Yönetim 1.1

SoNKaTiP
22-04-2008, 15:29
2006 Stok Yönetim 1.1
Boyut : 1.17 Mb
Kullanım izni :
Dil : Türkçe
Platform : Windows (Tümü)

TANITIM
Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir
Üreticiden: Erkoz 2006 Stok Yönetim Programi. Ürün grubu, marka, model seklinde stok listenize ekleyeceginiz satis mallarinizi kategorize ederek isleyebilirsiniz. Barkodlu sisteme uygundur. Stok listesinden ürün aramalarini barkod okuyucuyla bulabilirsiniz.

Ürünleri ayrica yerlesim yerlerine göre de kaydederek raf adi ve raf sirasi seklinde kolayca bulabilirsiniz. Stok listenizi olustururken aldiginiz mallari kimden aldiginiz seklinde belirteceginiz için ödeme planinizi mal alimi yaptiginiz kisilere göre düzenleyebilirsiniz. Ödeme türlerini pesin, kredi karti, çek ve senet seklinde de yapabilirsiniz. Kesmis oldugunuz çek ve senetlerin ödeme tarihleri geldiginde ayri bir liste olarak uyarilacaksiniz.

Stok listenizdeki ürünleri kategorilere göre siralayip toplam ne kadar elinizde mal oldugunu ve bu mallarin alis maliyetlerini görebileceksiniz. Kritik stok bildirimi yaparak azalan stoklariniz hakkinda bilgilendirilirsiniz. Ayni sekilde satis ekraniniz da kullanisli ve basit tasarlanmistir. Satilan mali iade alabilir, konsinye satislar yapabilirsiniz. Istediginiz kadar ürünü satis ekranina koyabilir, satis tutarini görebilirsiniz.

Listede degisiklik yapabilir, ekleme ve çikarma yapabilirsiniz. Satisini yaptiginiz islerin ödeme planini aynen mal aliminda oldugu gibi pesin, kredi karti, çek ve senet olarak düzenleyebilirsiniz. Her müsteriye ait ekstre kartindan ödeme durumlari hakkinda bilgi alabilirsiniz. Stokta kalmayan ürünün satisini bakiye satislar tablosunda görerek bilgilendirilirsiniz.

Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir

Programı indirmek için lütfen buraya tıklayınız. (Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir)