PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Guitar Chord Dictionary 3.0

SoNKaTiP
23-04-2008, 17:22
Guitar Chord Dictionary 3.0
Boyut : 2.05 Mb
Kullanım izni : 10 kullanim
Dil : Ingilizce
Platform : Windows (Tümü)

TANITIM
Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir
Acemi ve gitara merakli herkesin kullanabilmesi için düsünülmüs ögretim amaçli bir yazilim. Bu yazilim sayesinde akortlar ve ölçüler hakkinda genis bir bilgiye sahip olabilirsiniz. Müzik sitelerinden buldugunuz sarki sözlerinden akortlari alabilirsiniz.

Program bilinen tüm yayli sazlarin seslerini çalabilir. Viewden Fingers/Parmaki seçtiginizde akort ve ölçülerin gitar üstünde konumu gösterilir. Bu sayede hangi parmakla çalinacagini kolay bir sekilde görebilirsiniz. Her numara ve harf bir parmagi temsil edecek sekilde konumlandirilmistir. Sol el: 1, 2, 3 ,4; Sag el: P, I, M, A.

Program akort ve ölçü temeli üzerine kurulmustur. Programin yazdir menüsünden, seçmis oldugunuz akortlari listeleyip yazdirabilirsiniz.

Scales/Ölçülerden bir akort; majör, minör, harmonik minör gibi ölçüler seçtiginizdee bunlari Play tusuna basarak dinleyebilirsiniz. Yine ayni pencere içinde çok sayida enstrümandan birini seçerek bu enstrümanlarin çikardigi sesleri dinleyebilirsiniz. Ayrica burada bulunan enstrümanlarin isim ve özelliklerini degistirebilirsiniz.

Özellikleri:
-Yeni ve kapsamli ölçü birimi.
-4, 5, 6 telli enstrüman ve özellestirilebilir akortlar.
-Her akortu çalmak için birçok yol ve konum ögrenilebilir.
-Sarki sözünden akortlar alinabilir.
-Gelistirilmis akort sözlügü.
-Gelistirilmis yazidrma özelligi.
-Özel akort üreteci.
-3000 akortun üstünde kapsamli veritabani.
-Grafik tasarim ve kullanimi kolay arayüz.
-Ingilizce ayrintili yardim menüsü (HTML olarak).
-Transpoze ve akortlu sarki sözünü beraber yazdirabilir.
-Elektro-gitar, bas, mandolin, gitar, banjo, ukulele, keman, buzuki gibi çesitli enstrümanlar seçilebilir.

Kisitlama:
Programi ücretsiz 10 kez kullanabilirsiniz. Tam sürüm kullanabilmek için satin almalisiniz.

Programin lisansli fiyati 29.90$dir.

Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir

Programı indirmek için lütfen buraya tıklayınız. (Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir)