SoNKaTiP
23-04-2008, 17:22
OSL2000 Boot Manager Platinum 9.02
Boyut : 251 Kb
Kullanım izni :
Dil : Ingilizce
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM
Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir
OSL2000 gelismis bir boot (açilis) yöneticisidir. Bilgisayarinizda çok sayida isletim sistemi kullanmak istiyorsaniz bu program ile kolaylikla isletim sistemlerinizi açabilir ve yönetebilirsiniz. OSL yöneticisi 100 isletim sistemine kadar destekler. FAT gizleme, çok çesitli boot (açilis) seçenekleri, koruma kipleri ve daha onlarca ek özelligi ile OSL2000 tüm sistemlerde sorunsuzca kurulup çalisabilir. Bu sürümde FAT gizleme otomatik olarak yapilmaktadir.
OSL2000 özelliklerine bir göz atacak olursak:
* 100 isletim sistemine kadar destek saglama,
* Ayni Windows sürümünü farkli sürücülerden çalistirabilme,
* Ikincil (secondary) sürücüden isletim sistemi çalistirabilme,
* Tüm isletim sistemlerini destekleme,
* Sabit sürücü, optik sürücü, zip sürücüsü, RAID, disket sürücüsü gibi tüm ortamlardan sistemi baslatabilme,
* Güçlü ve kullanimi kolay boot (açilis) menüsü,
* Otomatik boot, otomatik tarama, güvenli boot, otomatik gizleme ve düzeltme, otomatik zamanlama gibi çok sayida ek seçenek,
* %100 otomatik kurulum ve çalistirma,
* Yüklenmek için bir FAT veya NTFS sistemine ihtiyaç duymama,
* Yeni UltraIO motoru ile tüm donanimlari destekleme,
* DOS ve NTFS üzerinden de yüklenebilme,
* Sistemden kaldirilabilir (Birçok boot yöneticisi kaldirma islemini tam olarak desteklemiyor),
* HTML yardimi.
Bu sürümde sekil yöneticisi gelistirilmis.
Not: OSL2000 boot yöneticisinin bu sürümünün tüm özellikleri çalisir durumdadir. Satin almak isterseniz 24.90 $ ödemeniz gerekmektedir.
Programı indirmek için lütfen buraya tıklayınız. (Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir)
Boyut : 251 Kb
Kullanım izni :
Dil : Ingilizce
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM
OSL2000 gelismis bir boot (açilis) yöneticisidir. Bilgisayarinizda çok sayida isletim sistemi kullanmak istiyorsaniz bu program ile kolaylikla isletim sistemlerinizi açabilir ve yönetebilirsiniz. OSL yöneticisi 100 isletim sistemine kadar destekler. FAT gizleme, çok çesitli boot (açilis) seçenekleri, koruma kipleri ve daha onlarca ek özelligi ile OSL2000 tüm sistemlerde sorunsuzca kurulup çalisabilir. Bu sürümde FAT gizleme otomatik olarak yapilmaktadir.
OSL2000 özelliklerine bir göz atacak olursak:
* 100 isletim sistemine kadar destek saglama,
* Ayni Windows sürümünü farkli sürücülerden çalistirabilme,
* Ikincil (secondary) sürücüden isletim sistemi çalistirabilme,
* Tüm isletim sistemlerini destekleme,
* Sabit sürücü, optik sürücü, zip sürücüsü, RAID, disket sürücüsü gibi tüm ortamlardan sistemi baslatabilme,
* Güçlü ve kullanimi kolay boot (açilis) menüsü,
* Otomatik boot, otomatik tarama, güvenli boot, otomatik gizleme ve düzeltme, otomatik zamanlama gibi çok sayida ek seçenek,
* %100 otomatik kurulum ve çalistirma,
* Yüklenmek için bir FAT veya NTFS sistemine ihtiyaç duymama,
* Yeni UltraIO motoru ile tüm donanimlari destekleme,
* DOS ve NTFS üzerinden de yüklenebilme,
* Sistemden kaldirilabilir (Birçok boot yöneticisi kaldirma islemini tam olarak desteklemiyor),
* HTML yardimi.
Bu sürümde sekil yöneticisi gelistirilmis.
Not: OSL2000 boot yöneticisinin bu sürümünün tüm özellikleri çalisir durumdadir. Satin almak isterseniz 24.90 $ ödemeniz gerekmektedir.
Programı indirmek için lütfen buraya tıklayınız. (Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir)