PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : aSc Timetables 2007

SoNKaTiP
24-04-2008, 20:32
aSc Timetables 2007
Boyut : 6.43 Mb
Kullanım izni : 10 gün
Dil : Türkçe
Platform : Windows (Tümü)

TANITIM
Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir
Türkçe dil destegi olan çok basarili ve kullanimi bir o kadar da kolay Ders Dagitim Programi. Bütün islemlerinizi aliskin oldugunuz Windows pencere ve menüleri içinde sürükle birak yöntemi ya da fare tiklamasi ile hallediyorsunuz.

Program 60 Ülkede 7500ü askin okulda kullaniliyor ve Türkçe destegi de dahil olmak üzere 30 dil destegi mevcut.

Farkli ülke ve dil kategorilerine göre siniflandirilmis hazir Ders Programlarini inceleyebilir ya da programin ögretici yardim dosyalarini kullanarak Programin çalisma mantigini ögrenebilirsiniz. Ders programi hazirlarken Sihirbazi destegini kullanabilir ya da kendiniz hazirlayabilirsiniz. Bir ders programi hazirlarken adim adim yapmaniz gerekenler:

-Öncelikle okulunuzla ilgili genel bilgileri giriyorsunuz. Ders saatleri, Tatil günleri, teneffüsler vb.
-Daha sonra okulda gösterilen dersleri tanimliyorsunuz. Derslerle ilgili kosullar belirleyebiliyorsunuz. Dersleri gruplandirabiliyorsunuz.
-Daha sonra siniflari tanimliyorsunuz. Burada da sinirsiz sayida kosul belirleme hakkiniz mevcut.
-Daha sonra Derslikleri tanimliyorsunuz. Burada da yeterli sayida kosul belirleme hakkiniz var.
-Daha sonra ögretmenleri tanimliyorsunuz. Ögretmenler için ayarlayabileceginiz birçok ayrinti mevcut.

Bilgilerinizi girdikten sonra Programa Ders Programini olustur komutunu vermeniz yeterli. Birkaç dakika içinde her seyiyle müdahale etme hakkiniz olan bir Ders Programi karsiniza geliyor. Programin benzerlerine göre avantajlari: Ayni sinifa ve derse dilediginiz sayida ögretmen atayabilmeniz, programi sürükle birak yöntemiyle olusturabilmeniz, sinif ve ögretmenler için çok sayida kosul belirleyebilmeniz. Siniflar, dersler ögretmenler ile ilgili özellestirilebilir, ayrintili raporlar alabilmeniz, hazirladiginiz Ders Programini HTML sayfalari ya da Excel formatinda kaydedebilmeniz sayilabilir.

Bence programin en güzel yönü olusturdugunuz Ders Programini kaydettiginizde kilobyte düzeyinde bir dosya olusuyor ve dosyayi programin kurulu oldugu herhangi bir bilgisayarda üzerine tiklayarak açabilmeniz. Yani yedekleme olayi çok kolay ve veri kaybi riski yok. Ayni zamanda olusturdugunuz Ders programini defalarca farkli kaydedebilir, üzerinde rahatlikla çalisabilirsiniz.

Program bütün özellikleriyle süre sinirlamasi olmadan kullanilabiliyor. Sadece yazici çiktilarinizda çiktilariniza isaretler koyulmasi seklinde bir sinirlama mevcut. Eger yazici çiktilarimda isaretler olmasin diyorsaniz 270$ ödemeniz gerekiyor.

Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir

Programı indirmek için lütfen buraya tıklayınız. (Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir)