PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kurtlar Vadisi Pusu'da en çok sevdiğiniz karakter hangisi?

sonkatip
25-04-2008, 14:19
Kurtlar Vadisi Pusu'da en çok sevdiğiniz karakter hangisi?

benim en çok sevdiğim karakter, Bulut

FUKUKU
30-04-2008, 16:29
benim de en çok sevdiğim karakter bulut.

aRaNeL
30-06-2008, 01:52
aslında PUSU deilde , ilk dizideki ASLAN AKBEY (aslan amca) hastasıyım rol için biçilmiş kaftan...o ölünce diziyi bıraktım :)

DÜŞSEL
29-08-2008, 02:02
BEN İZLEMİYORUM MAALESEF:( AMA SON GÜNLERDE MURO MUHABBETİ SÜREGELİYOR...BAKTİMDA YAPIYOR YAPIYOR BİŞEYLER:rolleyes:

sonkatip
29-08-2008, 09:43
Benim en sevdiğim karakter bulut du ama artık muro karakteri çok ön plana çıktı ben muronun hastasıyım artık,

Muro:
-Lanet olsun içimdeki bu insan sevgisine...

-Emperyalİst eğitimin sonucunda, bilinçsiz şekilde yetiştirilmiş, kendini çözememiş ve kapitalist düzenin çarkının dişleri arasında sıkışmış bir zavallı...

-Maalesef en kutsal devrim, ilkelerle, prensiplerle değil; para ile gerçekleştirilebiliyor.

-Bu don ne böyle; masmavi, bundan sonra kimse burjuva donu giymeyecek.

-Sen gereksiz yere düşünen sosyal bir hayvansın Çeto.

-Burada Lenin'i saygı ve hayranlıkla anmak durumundayım. Ne diyordu büyük lider; Devrimi halk yığınları değil ancak ve ancak profesyonel devrimciler gerçekleştirecektir. Yani sen değil Çeto, ben...

-Millet o kaşığı tarhanaya salar bu eroine salıyor. *zong

sitemizde eğlence bölümünde muronun bir kaç repliklerini yazdım, gerçekten okumanızı tavsiye ederim, ben çok gülüyorum,

Bu linkten okuyabilirsiniz Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir (Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir)

Straub!*
30-08-2008, 18:53
Tabiki memati ama hafif keş oldu yoksa çok güzel bir karakter :DYeni bölümlerini bekliyorum kvp nin