PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MSN Search Toolbar with Windows Desktop Search 02.05.0000

SoNKaTiP
11-04-2008, 10:11
MSN Search Toolbar with Windows Desktop Search 02.05.0000
Boyut : 5.62 Mb
Kullanım izni : 15 gün
Dil : Ingilizce
Platform : Windows XP

TANITIM
Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir
Googlein arama konusundaki liderliginden sürekli rahatsizligini dile getiren Bill Gates ve ekibi, Googlein son atagi olan çevrimdisi bilgisayar içi arama konusunda karsilik verdi. Windowsun yetersiz ve kullanissiz ara özelligini kabul ederek orataya konulan MSN Search Toolbar with Windows Desktop Search, sadece çevrim disi bilgisayar içi arama yapmiyor, ayni zamanda bir araç çubugu olarak da görev yapiyor. Bence Google bu konuda hala bir adim önde, zira araç çubuklari bilgisayarlarin güvenligini sürekli tehlikeye atiyorlar. Tabiki Microsoftun bir ürünü oldugu için, Msn, Hotmail tarzindaki sayfalara kolay erisim tuslarini barindiran bu küçük program ayni zamanda su özellikleri de içeriyor:
- Otomatik Form Doldurma
- Açilir pencere(pop-up) engelleyici
- Detaylandirilmis çevrimdisi arama sonuçlari.

Rekabet arttikça biz kullanicilar bu isten giderek daha karli çikacagiz, ancak simdilik Google bir adim önce görünüyor. Yine de MSN Search Toolbar with Windows Desktop Search fena sayilmaz.

Not: Programin Çalisabilmesi için:
- Windows XP/Server 2003/2000 ile
- Microsoft Internet Explorer 5.01 ya da daha yeni bir sürüm gerekmektedir.

Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir

Programı indirmek için lütfen buraya tıklayınız. (Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir)