SoNKaTiP
11-04-2008, 10:11
Vista Transformation Pack 8.0.1
Boyut : 27.5 Mb
Kullanım izni :
Dil : Ingilizce
Platform : Windows 2003/XP
TANITIM
Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir
Sisteminizin görünümünü, Microsoftun yeni çikarttigi Windows Vista kod adli isletim sistemi ile degistirmek ister misiniz?
Bu yazilim ile Microsoft Windows 2003/XP (SP2 dahil) sisteminizin görünümünü Windows Vistanin görünümü ile degistirebileceksiniz. Microsoftun bu yeni isletim sisteminin özellikleri disinda görünümü de oldukça hos.
Bu sürümdeki yenilikler :
Yapilan eklemeler:
-Vista 5270 stilleri
-Aero Style (Glass - Beta 2)
-Aero Style (Vista - Beta 2)
-Vista Media Player arayüzleri
-Windows Media Player 11
-Vista ekran koruyuculari
-8 adet yeni Vista duvar kagidi eklendi.
-Baslat butonu için yeni görünümler eklendi.
-WindowBlinds seffafligi eklendi.
Giderilen hatalar:
-Glass2k eklentisini kaldirirken olusan hatalar giderildi.
-Yedek dosyalari kaldirirken olusan hatalar giderildi.
-Transformation moduna girmek isterken olusan hatalar giderildi.
-Programin arkaplanda çalisan bazi eklentilerindeki hatalar giderildi ve program daha kararli çalisir hale getirildi.
Yapilan güncellemeler:
-Araç çubugu görünümü için degisiklikler yapildi.
-Vista Beta 1 butonlari degistirildi.
-Aero Style (52xx)den Aero Style (Beta 2)ye güncellendi.
-Kapanis ve açilis sesleri degisti.
Editör Uyarisi : Programi kendi sistemimde (Windows XP Türkçe SP2) denedigimde herhangi bir uyumsuzluk ya da bozuklukla karsilasmadim, ancak yine de dogabilecek olasi uyumsuzluk sorunlari ve sistem bozukluklarina karsi sisteminizin bir yedegini almanizi muhakkak öneriyorum. Ayrica kurulumda Otomatik yerine Elle kurulum yapmaniz özellikle önerilir...
Not : Programi indirmekte güçlük çekiyorsaniz, buraya tiklayarak programi indirebilirsiniz.
Programı indirmek için lütfen buraya tıklayınız. (Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir)
Boyut : 27.5 Mb
Kullanım izni :
Dil : Ingilizce
Platform : Windows 2003/XP
TANITIM
Sisteminizin görünümünü, Microsoftun yeni çikarttigi Windows Vista kod adli isletim sistemi ile degistirmek ister misiniz?
Bu yazilim ile Microsoft Windows 2003/XP (SP2 dahil) sisteminizin görünümünü Windows Vistanin görünümü ile degistirebileceksiniz. Microsoftun bu yeni isletim sisteminin özellikleri disinda görünümü de oldukça hos.
Bu sürümdeki yenilikler :
Yapilan eklemeler:
-Vista 5270 stilleri
-Aero Style (Glass - Beta 2)
-Aero Style (Vista - Beta 2)
-Vista Media Player arayüzleri
-Windows Media Player 11
-Vista ekran koruyuculari
-8 adet yeni Vista duvar kagidi eklendi.
-Baslat butonu için yeni görünümler eklendi.
-WindowBlinds seffafligi eklendi.
Giderilen hatalar:
-Glass2k eklentisini kaldirirken olusan hatalar giderildi.
-Yedek dosyalari kaldirirken olusan hatalar giderildi.
-Transformation moduna girmek isterken olusan hatalar giderildi.
-Programin arkaplanda çalisan bazi eklentilerindeki hatalar giderildi ve program daha kararli çalisir hale getirildi.
Yapilan güncellemeler:
-Araç çubugu görünümü için degisiklikler yapildi.
-Vista Beta 1 butonlari degistirildi.
-Aero Style (52xx)den Aero Style (Beta 2)ye güncellendi.
-Kapanis ve açilis sesleri degisti.
Editör Uyarisi : Programi kendi sistemimde (Windows XP Türkçe SP2) denedigimde herhangi bir uyumsuzluk ya da bozuklukla karsilasmadim, ancak yine de dogabilecek olasi uyumsuzluk sorunlari ve sistem bozukluklarina karsi sisteminizin bir yedegini almanizi muhakkak öneriyorum. Ayrica kurulumda Otomatik yerine Elle kurulum yapmaniz özellikle önerilir...
Not : Programi indirmekte güçlük çekiyorsaniz, buraya tiklayarak programi indirebilirsiniz.
Programı indirmek için lütfen buraya tıklayınız. (Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir)