PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Adobe Flash Player Uninstaller

SoNKaTiP
11-04-2008, 14:50
Adobe Flash Player Uninstaller
Boyut : 180 Kb
Kullanım izni :
Dil : Ingilizce
Platform : Windows 98/Me/2000/XP

TANITIM
Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir
Adobe Flash Player yaziliminin Windows ve Macintosh isletim sistemlerinde kurulu olan sürümlerini kaldirmanizi saglayan araçtir.

Her iki isletim sistemini destekledigi gibi mevcut tüm internet tarayicilara da destek vermektedir.

Sisteminize kurmus oldugunuz Flash Player yazilimlari zaman zaman sorunlara yol açabilmektedir.

Bu durumda gerek internet üzerindeki gerekse bilgisayariniza indirmis oldugunuz flash destegi isteyen videolari izlerken de sorun yasanabilmektedir.
Bu durumun nedeni yükleme sirasinda dosyalarin eksik kopyalanmasi ya da kullanim sirasinda gerekli dosyalarin hasar görmesidir.

Bu araçla sisteminize kurulu olan sorunlu Flash Player yazilimini kolayca kaldirmaniz amaçlanmaktadir. Tabii ki daha sonra Adobe Flash Player yaziliminin uygun sürümünü yeniden yüklemeniz gerekmektedir.

Yazilimi kullanabilmeniz için yapmaniz gereken; indirmis oldugunuz dosyaya tiklayip çalistirmak ve aradindan istediginiz dili seçerek uninstall butonuna basmaktir. Bu sayede sisteminizde kurulu olan tüm Flash Player yazilimlari temiz biçimde kaldirilmis olacaktir.

Yazilimin Destekledigi Tarayicilar
-Internet Explorer
-Opera
-Mozilla/Firefox
-Safari
-Netscape
-CompuServe

Not: Yazilimin Intel ve PowerPC islemcili Mac OS X isletim sistemlerindeki sürümünü indirmek için buraya tiklayiniz.

Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir

Programı indirmek için lütfen buraya tıklayınız. (Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir)