SoNKaTiP
11-04-2008, 17:20
CoolPlayer Build 216
Boyut : 328 Kb
Kullanım izni :
Dil : Ingilizce
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM
Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir
CoolPlayer, küçük bir boyuta sahip, MP3 listesi, 8 band ekolayzir'i olan, görünüm açisindan da bu boyutlarda olan emsallerine fark atan, sistem kaynaklarinizi çok az kullanan, bilgisayarinizi yormayacak bir MP3 çalicidir.
Xaudio teknolojisini kullanan bu ücretsiz program ayni zamanda ID3 tanitim bilgilerini düzenleyici, arayüz destegi ve Internetten dinleme özellikleriyle de ön plana çikiyor. Programin web sitesinden degisik arayüzleri indirebilirsiniz. Sonuçta küçük boyutlu, sistemi yormayan, hos görünümlü ve gerekli özelliklere sahip güzel bir alternatif MP3 çalici.
Genel Özellikleri:
-Açik kaynak kodludur.
-Ücretsiz arayüzleri vardir.
-Çalma listesi editörü vardir.
-Internetten dinleme özelligi
-ID3 bilgilerini düzenleyebilir.
-Ses dosyalarinizin adini degistirebilirsiniz.
-MP3->WAV dönüstürmesi yapabilir.
-MAD MPEG görüntü destegi
-OGG Vorbis destegi
-Sürekli çalma özelligi
-8 band ekolayzir
Önemli Uyari: Programi indir tusuna bastiktan sonra açilacak sayfadan istediginiz sunucuyu seçip indirme islemine baslayabilirsiniz.
Programı indirmek için lütfen buraya tıklayınız. (Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir)
Boyut : 328 Kb
Kullanım izni :
Dil : Ingilizce
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM
CoolPlayer, küçük bir boyuta sahip, MP3 listesi, 8 band ekolayzir'i olan, görünüm açisindan da bu boyutlarda olan emsallerine fark atan, sistem kaynaklarinizi çok az kullanan, bilgisayarinizi yormayacak bir MP3 çalicidir.
Xaudio teknolojisini kullanan bu ücretsiz program ayni zamanda ID3 tanitim bilgilerini düzenleyici, arayüz destegi ve Internetten dinleme özellikleriyle de ön plana çikiyor. Programin web sitesinden degisik arayüzleri indirebilirsiniz. Sonuçta küçük boyutlu, sistemi yormayan, hos görünümlü ve gerekli özelliklere sahip güzel bir alternatif MP3 çalici.
Genel Özellikleri:
-Açik kaynak kodludur.
-Ücretsiz arayüzleri vardir.
-Çalma listesi editörü vardir.
-Internetten dinleme özelligi
-ID3 bilgilerini düzenleyebilir.
-Ses dosyalarinizin adini degistirebilirsiniz.
-MP3->WAV dönüstürmesi yapabilir.
-MAD MPEG görüntü destegi
-OGG Vorbis destegi
-Sürekli çalma özelligi
-8 band ekolayzir
Önemli Uyari: Programi indir tusuna bastiktan sonra açilacak sayfadan istediginiz sunucuyu seçip indirme islemine baslayabilirsiniz.
Programı indirmek için lütfen buraya tıklayınız. (Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir)