SoNKaTiP
11-04-2008, 19:38
Network Password Manager 1.4.5
Boyut : 997 Kb
Kullanım izni : 60 gün
Dil : Ingilizce
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM
Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir
Network Password Manager, çok kullanicili istemci-sunucu sirketleri için gelistirilmis ve sirketlerin çalisanlarina dagitacagi sifrelerin kontrolünü saglayan programdir. Network Password Manager, standart sifre yönetim fonksiyonlarina sahiptir. Bunun disinda esnek yönetimsel ayarlari, uygun kullanici arayüzü ve gelismis islevi olan programdir.
Özellikler :
-Tüm çalisanlar için birçok kullanicili veritabani
-Windows güvenlik destegi
-Güçlü 256-bit sifreleme
-Gelismis sifre üreteci ve yedekleme
-Esnek yapilanis ayarlari
Programin tam sürümü 199.00$dir.
Not : Network Password Manager sadece Windows 2000/XP/2003 isletim sistemlerinde çalismaktadir.
Programı indirmek için lütfen buraya tıklayınız. (Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir)
Boyut : 997 Kb
Kullanım izni : 60 gün
Dil : Ingilizce
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM
Network Password Manager, çok kullanicili istemci-sunucu sirketleri için gelistirilmis ve sirketlerin çalisanlarina dagitacagi sifrelerin kontrolünü saglayan programdir. Network Password Manager, standart sifre yönetim fonksiyonlarina sahiptir. Bunun disinda esnek yönetimsel ayarlari, uygun kullanici arayüzü ve gelismis islevi olan programdir.
Özellikler :
-Tüm çalisanlar için birçok kullanicili veritabani
-Windows güvenlik destegi
-Güçlü 256-bit sifreleme
-Gelismis sifre üreteci ve yedekleme
-Esnek yapilanis ayarlari
Programin tam sürümü 199.00$dir.
Not : Network Password Manager sadece Windows 2000/XP/2003 isletim sistemlerinde çalismaktadir.
Programı indirmek için lütfen buraya tıklayınız. (Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir)