PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AKYAZ Yemci Programi 1.0

SoNKaTiP
11-04-2008, 19:38
AKYAZ Yemci Programi 1.0
Boyut : 6.94 Mb
Kullanım izni : 21 gün
Dil : Türkçe
Platform : Windows (Tümü)

TANITIM
Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir
Üreticiden: Yem ticareti yapan yemci firmalar ve yem üretimi yapan fabrikalar için gelistirilmis kullanimi kolay bir programdir. Müsteriler gelen zamma göre, aylik sabit fark ve aylik yüzde fark özellikleri ile miktara göre (çuval olarak) veya etkilenmesin özelligi ile (sabit olarak) borçlandirilabilir.

Programin Özellikleri:
- YTL uyumlu
- Müsteriler gelen zamma göre özelligi ile miktar olarak borçlandirilabilir ve ürüne gelen zamlar müsterinin bakiyesine otomatik olarak yansitilir.
- Müsteriler aylik sabit özelligi ile miktar olarak borçlandirilabilir ve ürün taniminda belirtilen aylik sabit fark miktarla orantili olarak her ayin sonunda müsterinin bakiyesine otomatik olarak yansitilir.
- Müsteriler aylik yüzde özelligi ile miktar olarak borçlandirilabilir ve ürün taniminda belirtilen aylik yüzde fark miktarla orantili olarak her ayin sonunda müsterinin bakiyesine otomatik olarak yansitilir.
- Müsteriler etkilenmesin özelligi ile sabit (YTL) olarak borçlandirilabilir. Böylelikle müsterinin bakiyesi gelen zamlardan etkilenmez ve aylik fark uygulanmaz.
- Üründeki fiyat düsüslerinden müsterilerin etkilendirilmemesi
- 15 günde bir programdaki tüm verilerin otomatik kontrolü
- Ürüne gelen her zamdan önce tüm verilerin otomatik kontrolü
- Istenilen herhangi bir müsterinin otomatik veri kontrolü
- Detayli stok islemleri ve islem türü olarak gruplandirilmasi
- Personel hesaplarinin takibi
- Maas günü geldiginde otomatik olarak personel maasinin hesabina yansitilmasi ve personel avanslarinin detayli takibi
- Tarihe göre toplam borç/alacak takibi ve raporlanmasi
- Alis/satis/tahsilat ve ödeme islemleri ve iki tarih araliginda raporlanmasi
- Tek bir ekranda kisinin tüm hareketlerini görebilme
- Her cari islem sonucunda degisen müsteri bakiyesinin detayli bir sekilde listelenmesi
- Cari islemlerin islem türü olarak gruplandirilmasi
- Istenilen tarih araliginda tüm cari hareketlerin raporlanmasi ve Excel veya Worde aktarilmasi
- Istenilen tarih araliginda tüm stok hareketlerinin ve personel hesaplarinin raporlanmasi ve Excel veya Worde aktarilmasi
- Hatirlatma notu ekleyebilme
- Bilgilerin HD, Flash Disk veya CD&DVDye yedeklenebilmesi
- Kullanici olusturma ve yetkilerini belirleyebilme
- Kolay kurulum ve pratik çalisma
- Programin kullanimini adim adim anlatan detayli yardim ve kullanim dosyasi

Programa giris için:
Kullanici Adi: a
Sifre: 1

Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir

Programı indirmek için lütfen buraya tıklayınız. (Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir)