SoNKaTiP
11-04-2008, 19:38
WinCHM 3.35
Boyut : 3.49 Mb
Kullanım izni : 15 gün
Dil : Ingilizce
Platform : Windows 98/Me/2000/XP/Vista
TANITIM
Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir
WinCHM kullanimi kolay bir yardim dosyasi olusturma programidir. HTML yardim, web yardim ve tek HTMLden hem programlar için hem de web sayfaniz için yardim dosyalari olusturabilirsiniz.
Programda yeni bir CHM dosyasi olusturmak için öncelikle File menüsünden Newe tiklayip, gelen New Project penceresinden de baslik, kök klasör, dil seçimini yapmaniz gerekiyor. Seçimleri olusturduktan sonra çalisma yapacaginiz sayfaniz açilmis olur. Eger daha önce bir web sayfasi yapmissaniz hiç de zorlanmadan CHM tarzda yardim dosyalari da olusturabilirsiniz. Bu konuda hiç bilginiz yoksa bile programi deneme-yanilma yöntemiyle çözebilirsiniz. Ayrica programin detayli yardim menüsü sayesinde sifirdan baslayarak bir CHM yardim menüsü olusturabilir ya da takildiginiz yerde size yardimci olacak bilgiye erisebilirsiniz.
Özellikleri:
-Sablon destegi.
-Bütünlesik tam islevli WYSIWYG destegi sayesinde her seyi aninda görebilir ve düzenleyebilirsiniz.
-HTML dosyalarini otomatik arama; hizli içindekiler menüsü olusturabilir.
-Içindekiler tablosunu hiyerarsik yapida olusturabilir.
-Görsel CHM tasarimi.
-42 simgeden birini konu basligi seçebilirsiniz.
-DOC ve PDF kaynaktan HTML help ve Web help olusturulabilir.
Programin standart sürümünün lisansli fiyati ise 59$dir. (Pro sürüm 99$)
Programı indirmek için lütfen buraya tıklayınız. (Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir)
Boyut : 3.49 Mb
Kullanım izni : 15 gün
Dil : Ingilizce
Platform : Windows 98/Me/2000/XP/Vista
TANITIM
WinCHM kullanimi kolay bir yardim dosyasi olusturma programidir. HTML yardim, web yardim ve tek HTMLden hem programlar için hem de web sayfaniz için yardim dosyalari olusturabilirsiniz.
Programda yeni bir CHM dosyasi olusturmak için öncelikle File menüsünden Newe tiklayip, gelen New Project penceresinden de baslik, kök klasör, dil seçimini yapmaniz gerekiyor. Seçimleri olusturduktan sonra çalisma yapacaginiz sayfaniz açilmis olur. Eger daha önce bir web sayfasi yapmissaniz hiç de zorlanmadan CHM tarzda yardim dosyalari da olusturabilirsiniz. Bu konuda hiç bilginiz yoksa bile programi deneme-yanilma yöntemiyle çözebilirsiniz. Ayrica programin detayli yardim menüsü sayesinde sifirdan baslayarak bir CHM yardim menüsü olusturabilir ya da takildiginiz yerde size yardimci olacak bilgiye erisebilirsiniz.
Özellikleri:
-Sablon destegi.
-Bütünlesik tam islevli WYSIWYG destegi sayesinde her seyi aninda görebilir ve düzenleyebilirsiniz.
-HTML dosyalarini otomatik arama; hizli içindekiler menüsü olusturabilir.
-Içindekiler tablosunu hiyerarsik yapida olusturabilir.
-Görsel CHM tasarimi.
-42 simgeden birini konu basligi seçebilirsiniz.
-DOC ve PDF kaynaktan HTML help ve Web help olusturulabilir.
Programin standart sürümünün lisansli fiyati ise 59$dir. (Pro sürüm 99$)
Programı indirmek için lütfen buraya tıklayınız. (Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir)