SoNKaTiP
13-04-2008, 02:15
XPepius 3.1.0.708
Boyut : 750 Kb
Kullanım izni : 14 gün
Dil : Ingilizce
Platform : Windows XP
TANITIM
Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir
XPepius, Windows XP için hazirlanmis bir sistem programidir. Bu programla Windows XPyi hizlandirabilirsiniz.
Program bilgisayarinizin performansini arttirirken ayni zamanda içinde bulundurdugu yararli programciklarla sisteminizi idare eder. Bu programciklar; Baslangiç Yöneticisi, Kaldirici, Temizleme Merkezi(Windows Kayit Defterindeki gerçersiz kayit kayitlari), Disk Temizleyici, XP Tasarimcisi.
Programin özellikleri;
-Baslangiç Yöneticisi ile baslangiç programlarimlarina yazilim ekleme ekli olan yazilimlari düzenleme, kaldirma
-Kaldirici ile yazilim bilgilerini düzenleme
-Geçersiz kayitlari temizlemek için araç bulundurur
-Disk Temizleyici ile diskinizde bulunan gereksiz dosyalari temizleme
-XP tasarmcisi ile eski uygulamalar için yeni görsel tasarimlar saglama
-Kullanici dostu arayüz (13 arayüz, animasyon, hizli degisim)
-Tam HTML yardim sistemi
-Sürükle-Birak destegi(Otomatik algilamada, çoklu dosya desteginde, baglanti çözümünde)
Programı indirmek için lütfen buraya tıklayınız. (Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir)
Boyut : 750 Kb
Kullanım izni : 14 gün
Dil : Ingilizce
Platform : Windows XP
TANITIM
XPepius, Windows XP için hazirlanmis bir sistem programidir. Bu programla Windows XPyi hizlandirabilirsiniz.
Program bilgisayarinizin performansini arttirirken ayni zamanda içinde bulundurdugu yararli programciklarla sisteminizi idare eder. Bu programciklar; Baslangiç Yöneticisi, Kaldirici, Temizleme Merkezi(Windows Kayit Defterindeki gerçersiz kayit kayitlari), Disk Temizleyici, XP Tasarimcisi.
Programin özellikleri;
-Baslangiç Yöneticisi ile baslangiç programlarimlarina yazilim ekleme ekli olan yazilimlari düzenleme, kaldirma
-Kaldirici ile yazilim bilgilerini düzenleme
-Geçersiz kayitlari temizlemek için araç bulundurur
-Disk Temizleyici ile diskinizde bulunan gereksiz dosyalari temizleme
-XP tasarmcisi ile eski uygulamalar için yeni görsel tasarimlar saglama
-Kullanici dostu arayüz (13 arayüz, animasyon, hizli degisim)
-Tam HTML yardim sistemi
-Sürükle-Birak destegi(Otomatik algilamada, çoklu dosya desteginde, baglanti çözümünde)
Programı indirmek için lütfen buraya tıklayınız. (Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir)