SoNKaTiP
13-04-2008, 15:31
Battle Chess 1.0
Boyut : 756 Kb
Kullanım izni :
Dil : Ingilizce
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM
Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir
Battle Chess, klasiklesmis satranç oyunlarina farkli bir boyut kazandiriyor.
Oyundaki amaciniz karsi tarafinizdaki rakibinizin(bu kisi bilgisayar veya bir arkadasiniz olabilir) taslari ile kavga ederek ve yeri geldiginde kan akitarak sahini ele geçirmek. Satranç bilmeseniz bile bu oyunla rahatlikla ögrenebilirsiniz. Çok zevkli bir stratejik savas oyunu. Ben satranci bu oyunla ögrenmistim.
Su an itibariyle internet dünyasinda çogu sitenin sir gibi sakladigi bu oyunu indir9.com ayricaligi ile size armagan ediyorum.
Yazilim tamamen Ücretsiz ve Tam Sürüm olarak dagitilmaktadir.
Basindan saatlerce kalkamayacaginiz bu oyun ile bagimlilik yapacak dakikalar sizleri bekliyor. Kolay gelsin!...
Minimum Sistem Gereksinimleri :)
*Islemci: 386SX MHz Intel (Min.)
*512k ön bellek
*3 MB bos disk alani
*Sound Blaster uyumlu ses karti,
speaker(pc hoparlörü de olabilir)
*SVGA grafik karti (640x480 çözünürlüklü, 256 renkli)
*Herhangi bir Windows sürümü
*Her yas için uygundur...
Programı indirmek için lütfen buraya tıklayınız. (Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir)
Boyut : 756 Kb
Kullanım izni :
Dil : Ingilizce
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM
Battle Chess, klasiklesmis satranç oyunlarina farkli bir boyut kazandiriyor.
Oyundaki amaciniz karsi tarafinizdaki rakibinizin(bu kisi bilgisayar veya bir arkadasiniz olabilir) taslari ile kavga ederek ve yeri geldiginde kan akitarak sahini ele geçirmek. Satranç bilmeseniz bile bu oyunla rahatlikla ögrenebilirsiniz. Çok zevkli bir stratejik savas oyunu. Ben satranci bu oyunla ögrenmistim.
Su an itibariyle internet dünyasinda çogu sitenin sir gibi sakladigi bu oyunu indir9.com ayricaligi ile size armagan ediyorum.
Yazilim tamamen Ücretsiz ve Tam Sürüm olarak dagitilmaktadir.
Basindan saatlerce kalkamayacaginiz bu oyun ile bagimlilik yapacak dakikalar sizleri bekliyor. Kolay gelsin!...
Minimum Sistem Gereksinimleri :)
*Islemci: 386SX MHz Intel (Min.)
*512k ön bellek
*3 MB bos disk alani
*Sound Blaster uyumlu ses karti,
speaker(pc hoparlörü de olabilir)
*SVGA grafik karti (640x480 çözünürlüklü, 256 renkli)
*Herhangi bir Windows sürümü
*Her yas için uygundur...
Programı indirmek için lütfen buraya tıklayınız. (Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir)