PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SchoolSE Okul Portali 2.0

SoNKaTiP
13-04-2008, 17:17
SchoolSE Okul Portali 2.0
Boyut : 9.88 Mb
Kullanım izni :
Dil : Türkçe
Platform : Windows (Tümü)

TANITIM
Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir
SchoolSE okullarin Web'de daha aktif olmalarini saglayan, gerek kullanicilara, gerek ögrencilere ve ögretmenlere, gerekse ögrenci velilerine hitaben hazirlanmis bir okul portalidir.

Arabirim açisindan kullanisli ve görsel, forum-makale-albüm-ögrenci servisleri-makeler gibi eglenceli ve interaktifligi arttiran özelliklere ve sitenin kolayca yönetilebilmesi için yönetim paneli arayüzüne sahiptir. Not ve devamsizlik ögrenebilme imkani, sms ve e-posta ile bildirebilme servisleri gibi ögrencilere ve velilere özel imkanlari sayesinde bilgilendirme imkani en üst seviyede tutulmustur. Ayrica sisteme entegre olarak Atatürk'ün Hayati ek modülü bulunmaktadir.

SchoolSE Okul Portali 2.0daki Yenilikler:

-Veritabani yolu ayarlama karmasasi sonlandirildi. Tüm site bölümlerinin (site, yönetim, forum, istatistik) veritabani yollari tek bir dosyadan (---baglantilar---.asp) yapilabilir hale getirildi.
-Ana sayfaya M.E.Bden son haberler modülü eklendi.
-M.E.B tarafindan gerekli görülen Web sitesi yayin ekibi modülü entegre edildi.
-WAP sayfalarindaki çesitli hatalar giderildi.
-Forum sürümü Web Wiz 8.04e yükseltildi.
-Kadromuz bölümündeki ögretmenlerin eksik listelenmesi sorunu giderildi.
-Çesitli teknik hatalar giderildi.
-Site güvenligi üst düzeye çikarildi.
-Ziyaretçi defterine mesaj onaylama özelligi eklendi. Bu sayede sadece onayli mesajlarin ziyaretçi defterinde yayinlanmasi saglandi.
-Site arayüzü M.E.B standartlarina göre tekrar düzenlendi.

Lütfen sistemi kurmadan önce Beni Oku.txt ve Kullanim Kilavuzu.doc dosyasini mutlaka okuyunuz. Eski sürümü kullananlarin ise SchoolSE UPGRADE.txt dosyasini incelemeleri önerilir.

Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir

Programı indirmek için lütfen buraya tıklayınız. (Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir)