PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Install Simple 1.10

SoNKaTiP
16-04-2008, 21:54
Install Simple 1.10
Boyut : 171 Kb
Kullanım izni :
Dil : Ingilizce
Platform : Windows 95/98/Me/NT/2000/2003/XP

TANITIM
Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir
Çok küçük boyutlu olmasina ragmen hizli ve kolay bir sekilde Windows platformlari için kurulum programi (setup) olusturmayi saglayan bir program. Install Simple sayesinde programlariniz için kurulum paketlerini otomatik olusturabilirsiniz. Uygulama sayesinde veri dosyasi, grafik resimleri ya da diger dagitimlar için tasarim hazirlayabilirsiniz.

Program sayesinde otomatik olarak kendi programlariniz için kisayollar, uninstall (program kaldirma), kayit kütügü girisleri, güncelleme, lisans sözlesmesini gösterme ve diger kullanicilar için iletiler olusturabilirsiniz.

Sihirbaz arayüze sahip oldugundan tüm isleri adim adim yapabilirsiniz.

Kullanimi hakkinda kisa bilgi:
Öncelikle pencere basligi ve ürünün adini girerek çalismaya baslayabilirsiniz. Ikinci adimda son kullanici için ilk iletiyi buraya yazabilir; ya da yazilimin kurulumu, satin alma veya diger bilgileri buraya yazabilirsiniz. Üçüncü adimda son kullanici için son iletiyi girebilirsiniz. Bu ileti kurulum tamamlandigi zaman gösterilir. Bu seçenekte ürününüz için kullaniciya tesekkür edebilir veya internet sitenizi ziyaret etmesini isteyebilirsiniz. Dördüncü adimda lisans sözlesmesini girebilirsiniz. Besinci adimda kaynak bir klasör, belirli bir klasör (Program files, Common files, Windows gibi) kurulum yolu seçilir. Altinci adimda programiniz için kisayollar olusturabilirsiniz. Yedinci adimda kurulum anahtari ve Windows kayit kütügü degeri girebilirsiniz. Sekizinci adimda kurulum paketini builde tiklayarak olusturabilirsiniz.

Program ücretsizdir.

Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir

Programı indirmek için lütfen buraya tıklayınız. (Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir)